BINE ATI VENIT PE SITE-UL NOSTRU / TOPOTRADE SRL FIRMA PRIVATA ROMANO-OLANDEZA CARE DISTRIBUIE DE 31 DE ANI IN ROMANIA TEHNOLOGIE IN DOMENIUL TOPO-GEODEZIC  - CONSTRUCTII - INDUSTRIAL - WELCOME ON OUR SITE / TOPOTRADE SRL IS A PRIVATE ROMANIAN-DUTCH  COMPANY , OFFERING  FOR ABOUT 31 YEARS IN ROMANIA TECHNOLOGY FOR THE SURVEYING AND GEODETIC MARKET

logo


EMLID REACH RS2+ RECEPTOR GNSS

IN CONFIGURATIE COMPLETA*

 

 

 

 

 

REACH RS2+ de la EMLID - RECEPTOR GNSS

 

OFERTA SPECIALA

NUMAI RECEPTORUL **

 

Se livreaza cu antena UHF LoRa, cablu USB, incarcator si geanta cu o curea

 

image 7

 

Topografie cu Emlid Flow

Cu Emlid Flow, puteți colecta și miza puncte și controla toate caracteristicile receptoarelor Reach, cum ar fi configurarea unei stații de bază, înregistrarea datelor RINEX și configurarea ieșirii NMEA.
Aplicația este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS, acceptă mii de sisteme de coordonate și este tradusă în mai multe limbi.

F1

Colectarea punctelor:
salvați puncte și exportați date în CSV

Înregistrați fiecare poziție ca punct cu coordonate precise de centimetru. Exportați proiecte și deschideți-le în software GIS sau CAD, cum ar fi AutoCAD, ArcGIS, QGIS și altele.

Sisteme de coordonate bazate pe

WGS84, NAD83, GDA2020 și altele

F2

Stakeout: găsiți
poziția punctului pe teren

Stakeout este folosit pentru a găsi locații fizice exacte ale punctelor. Acestea pot fi colectate în Emlid Flow sau importate din alte programe cad sau GIS.

 

Înregistrarea în RINEX:
înregistrați datele brute, poziția și jurnalele de corecție de bază

Înregistrați datele brute, poziția și jurnalele de corecție de bază. Colectarea punctelor și înregistrarea datelor RAW sunt procese independente și pot fi utilizate simultan. Emlid Flow are o interfață simplă și intuitivă pentru configurarea și controlul înregistrării în jurnal.

Oferim versiunea noastră de RTKLib pentru PPK. Este gratuit și poate fi descărcat din documentele noastre.

 

Jurnalele de date brute RINEX sunt compatibile cu serviciile PPP, astfel încât să puteți obține acum rezultate precise în orice loc de pe Pământ. Procesați fișierele RINEX într-un serviciu online și obțineți poziția cu precizie absolută.

 


Pentru mai multe informatii aici